Center Parcs loopt warm voor Loedermoeder van het Jaar Award

Center Parcs loopt warm voor Loedermoeder van het Jaar Award

Abcoude, 10 januari 2017 – Rommel in de kinderkamer, vergeten boterhammen en gymspullen of die moeder die standaard te laat haar kinderen ophaalt: wie is de meest imperfecte moeder van 2016? Die vraag wordt beantwoord op donderdag 19 januari 2017 in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Dan reiken Melissa Peltenburg, Pauline van der Meulen en Sharon Nehoray van het Loedermoeder Initiatiefde Loedermoeder van het Jaar Award uit. Voor de eretitel zijn moeders genomineerd die niet hun perfecte, maar juist hun meest imperfecte moedermomentjes hebben gedeeld op social media met #loedermoeder.

Op de website Loedermoeder.nl verzamelt het Loedermoeder Initiatief hilarische, eerlijke en hartstochtelijke berichten, blogs, foto’s en video’s van moeders die durven toe te geven dat zij niet perfect zijn. Sharon Nehoray van het Loedermoeder Initiatief legt uit waarom zij dit doen: “We zien vaak op social media en websites het perfecte plaatje van een moeder. Kinderen in prachtige kleren, mooie opgemaakte borden eten, opgeruimde en super gestylde kinderkamers. Terwijl de realiteit vaak zo anders is en dat maakt moeders onzeker. Daarom stimuleren wij moeders van Nederland om juist die andere kant te laten zien en hun imperfecte moedermomentjes te delen met #loedermoeder.”

Loedermoeder van het Jaar in Center Parcs
Uit alle geplaatste berichten nomineert het Loedermoeder Initiatief wekelijks en maandelijks de meest opvallende loedermoeders. Deze genomineerden maken nu kans op de titel Loedermoeder van het Jaar, die op donderdag 19 januari wordt uitgereikt in Center Parcs De Eemhof. Voor dit event zijn de genomineerde loedermoeders en bekende Nederlandse mommybloggers uitgenodigd op het vakantiepark in Zeewolde. Het vakantiepark voelt zich verbonden met het Loedermoeder Initiatief en verwelkomt graag zowel perfecte als imperfecte moeders samen met hun gezin.

Over het Loedermoeder Initiatief
Het Loedermoeder Initiatief wil alle moeders een hart onder de riem steken door via #loedermoeder te laten zien dat het bij andere moeders echt niet altijd op rolletjes loopt. Inmiddels is de hashtag #loedermoeder een van de meest gebruikte hashtags onder moeders op Instagram en op Facebook. De Loedermoeder community bestaat uit ruim 2.500 moeders. Van Dale uitgevers nomineerde het woord Loedermoeder voor Woord Van Het Jaar 2016. Loedermoeder.nl is een initiatief van Voormijnkleintje.nlAllinmam.com en Moeders.nu.

Over Center Parcs
Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al bijna 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Het vakantiepark kenmerkt en onderscheid zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs bezit 21 Europese parken en jaarlijks overnachten ruim 6 miljoen mensen in een van de Nederlandse vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2015/2016 realiseerde Center Parcs een omzet van 644 miljoen euro.


//Persbericht 30 mei 2016//

Loedermoeder Initiatief rekent af met perfecte plaatje

Start Loedermoeder Van Het Jaar Award

Abcoude 30 mei 2016Melissa, Pauline en Sharon van Loedermoeder.nl zijn de strijd aangegaan tegen het perfecte plaatje en dagen moeders uit hun inner-loedermoeder te laten zien. Dit doen ze met het Loedermoeder Initiatief en de Loedermoeder Van Het Jaar Award. Op 21 juni organiseren ze in restaurant Carels in Amsterdam het eerste loedermoeder evenement met een diner voor een groep bekende Nederlandse mommybloggers. Tijdens dit evenement geven ze het startsein voor de verkiezing “Loedermoeder Van Het Jaar”.

Hardloop-outfit of Frotknot

Fantastisch opgemaakte bordjes eten, prachtig aangeklede kindjes, perfect gestylde kinderkamers, een moeder die in hardloop-outfit even snel de perfecte selfie maakt…

Je ziet het iedere dag voorbij komen op social media. Wat je niet zo vaak ziet is de realiteit; een diepvriespizza in de oven, kinderen met klitten in het haar, een zooitje was op de grond in de badkamer en een moeder met frotknot en sweatpants schreeuwend op het schoolpein.

Het maakt moeders onzeker. Melissa, Pauline en Sharon storen zich hier mateloos aan en willen dit veranderen. Met het Loedermoeder Initiatief willen ze moeders oproepen vaker hun loedermoeder momentjes te delen op de site of via social media met de hashtag #loedermoeder. Deze hashtag hebben ze een paar maanden geleden geïntroduceerd en is al een enorm succes op o.a. Instagram.

Loedermoeder Van Het Jaar Award

Op 21 juni organiseren de dames het eerste Loedermoeder event in restaurant Carels in Amsterdam. Tijdens dit evenement komt een groep bekende Nederlandse mommybloggers bij elkaar.  Onder het genot van een hapje en een drankje hopen ze de uitgenodigde mommybloggers te stimuleren hun volgers te motiveren hun loedermoeder momentjes te delen met de hashtag #loedermoeder.

Maar dat is niet genoeg. “Wij willen dat de term “loedermoeder” een begrip wordt en misschien zelfs een plaatsje in de Dikke van Dale verovert. We hebben ontzettend leuke plannen om dit te voor elkaar te krijgen. Zo gaan we aan het eind van het jaar de Loedermoeder van het Jaar uitreiken aan de loedermoeder die de leukste momentjes heeft gedeeld.” Aldus Sharon.

Iedere maand nomineren ze een moeder die het meest hilarische, eerlijke, emotionele of hartstochtelijke #Loedermoeder momentje van die maand deelde. Aan het eind van het jaar reiken ze de prestigieuze titel “Loedermoeder Van Het Jaar” uit aan een van deze genomineerde moeders.

Moeders delen hun momentjes

Op Loedermoeder.nl zijn de loedermoeder verhalen te lezen van Pauline, Melissa en Sharon. Maar ook niet bloggende moeders mogen daar hun verhalen insturen. Ze maken daarmee direct kans op een nominatie voor de Loedermoeder Van De Maand Award en uiteindelijk die titel“Loedermoeder Van Het Jaar” waar leuke prijzen van sponsoren als Center Parcs en YourSurprise mee te winnen zijn.

Meer informatie vindt u op:

www.loedermoeder.nl/het-loedermoeder-initiatief

Beeldmateriaal kunt u downloaden via:

www.Loedermoeder.nl/media

 

Het Loedermoeder initiatief wordt mee mogelijk gemaakt door:

carelslogologo_02ea1904

Logo-posters.nl_image-5336601

unnamedCenter-Parcs-logo-wordmark92000000514528665xlogo_1315006522sticker_felisa_191

logo_terra_1
YO-YIM-Copyright

But, it’s probably much better to write write my papers online your own composition than not.

article rewrite