Sportschool

By -

Ik heb een lidmaatschap op de sportschool genomen! Ja, echt… en niet zo maar een lidmaatschap, een mega lidmaatschap waarbij je onbeperkt, 7 dagen per week mag komen. Ik heb direct een lidmaatschap voor 1 jaar afgesloten. Ik denk dat de dame van de sportschool aan mijn postuur zag dat ik niet zo van het sporten ben en vroeg of ik niet eerst een maandje wilde proberen. Nop, zei ik, ik weet zeker dat ik het vol ga houden. Ik ga direct voor een heel jaar en reken er maar op dat ik zowiezo 3x in in de week kom.

En ik ben echt al 4 maanden consequent op maandag, woensdag en vrijdag te vinden op de sportschool en blijf er de hele ochtend. Ik vind het heerlijk en mijn man is ook super trots op me. Mensen die me kennen vragen ongelovig, “echt? ga jíj drie keer in de week naar de sportschool?” en denken er in stilte bij “nou daar is nog niet veel van te zien”. En dat klopt ook wel. Afvallen lukt nog niet zo, maar dat kan ook te maken hebben met het feit dat ik niet veel sport op de sportschool.

women-936549_1280Op de sportschool waar ik lid ben hebben ze namelijk een mini kinderopvang waar je je kindje kunt afleveren als jijzelf in de sportschool bezig bent. Ik ben een thuisblijf moeder van 3 kinderen en ik raak al uitgeput als ik aan sporten denk, maar voor wat me-time ben ik altijd wel te porren. Dus, ik lever ze af bij de opvang en loop vervolgens direct door naar de kleedkamers waar ik mijn badkleding aan trek om heerlijk te gaan ontspannen in de stoomcabine, sauna en daarna een heerlijke lange hete douche. Na deze inspanning ontspanning kleed ik me om en ga nog even lekker in de bar zitten voor een panini en een cappuccino. Na zo’n twee uur ga ik mijn kleintje weer ophalen en thuis lekker in zijn bedje leggen, dat heeft ie wel verdient na zo’n ochtend druk spelen. Dan heb ik ook nog mooi even de tijd om voor de buis te ploffen voor een uurtje Netflix.

Heerlijk die sportschool ochtendjes!

 

Astrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *