Loedermoeder van de maand September

By -

Zoals iedere maand geven we je een samenvatting van de leukste loedermoedermomentjes die we de afgelopen tijd zijn tegengekomen op internet, social media of in onze mailbox. Genieten jullie mee van de #fails van deze loedermoeders:

Instagram Loedermoedermomentjes

Ik moet zeggen, het is wèl een handige oplossing zo, maar Joost,  zet hem de volgende keer even met zijn gezicht naar de wasmachine en zet hem ook gelijk even aan, dan heeft ie wat om naar te kijken. Zo is het zo zielig.

Ach kijk ‘r nou lief zitten kijken. Zo kun je lekker koken, de was opruimen, de kamer stofzuigen én die laatste aflevering van Pretty Little Liars nog even afkijken. Way to go Janneke!

Ook ik ben gezwicht. #inallerust #koken #loedermoeder #elmo

Een foto die is geplaatst door Janneke (@autofthisworld) op 21 Sep 2016 om 9:08 PDT

Mom hack! Past nog maar net Jamuna. Niet te hard door de bochten hè!

Ohh Sunseree, je kijkt er ook zo gelukkig bij!

Stiekem ijs eten in de auto terwijl de kinderen slapen ??? #zinin #loedermoeder #summertime ?

Een foto die is geplaatst door SUNSEEREE ✨ Mrs. Risher (@sunseeree) op 24 Jul 2016 om 7:50 PDT

Snel weggooien Ellen, voor de kinderen thuiskomen en ze alles weer uit de zakken halen, want “Nee, dat mag niet weg, dat is mijn lievelingsspeelgoed”

Zo… even de halve kamer van de oudste weggegooid! ??? #puinruimen #mijnhuisinpuin #opgeruimdstaatnetjes #loedermoeder

Een foto die is geplaatst door Ellen Jong (@ellenpluis) op 19 Sep 2016 om 1:45 PDT

Ingezonden loedermoeder momentjes:

De tweeling naar de opvang brengen voor 8 uur, anders is dochter van 6 niet optijd op school. Jongens op de opvang luiertas vergeten, nterwijl ik toen ik nr 1 erin zette wel al rook dat hij gepoept had. Tsja ritje van paar minuten dus dan maar op de opvang laten doen en hem daar dus vies afleveren.

Dochter op school af willen zetten blijken ze een vrije dag te hebben ? weer terug naar huis oppas voor oudste geregeld, luiertas weggebracht, flesjes alsnog vergeten maar die hadden ze op de opvang gelukkig ook. Leuk zo’n tweede schoolweek. Ik moet er even inkomen hoor met regelen en plannen.

Ow en het ergste? Ik geef dochter regelmatig een banaan of een hele appel mee naar school omdat iedereen nog zo lekker lag te slapen inclusief mijn wekker dat ik geen tijd meer heb om een wat lekkerder 10 uurtje mee te geven.

Ingezonden door: Iris Doetjes

Facebook loedermoeder momentjes

Jah, Kimberley, hoe kún je dat nou doen?

untitled
Pauline is de beroerdste niet, ze deelt graag haar a-la-lik-me-vessie opvoed adviezen met ons!

untitled

Loedermoeder van de maand September

Suus, Suus, Suus, Hou je nou eens een keertje in op dat voetbalveld! Maar euh, geen kutmoeder hoor, alleen een beetje een loedermoeder! De volgende keer moet je het Loedermoeder t-shirt maar aantrekken als je naast het veld staat, dan weten alle andere toeschouwers waarom je zo staat te schreeuwen! Jij ben namelijk uitgeroepen tot Loedermoeder van de maand September én genomineerd voor de Loedermoeder van het jaar Award!

untitled

Blijven delen hoor die loedermoedermomentjes, je ziet het, we weten ze te vinden!

 

 

 

Sharon

Comments are closed.