Voor de loedermoeder die alles vergeet: de Kidsproof Familyplanner

By -

Vanmiddag het feestje van Pietje, morgen paardrijles én gitaarles. En vergeet de pannenkoeken niet te bakken voor de laatste schooldag!  De borrel met je vriendinnen niet (oké, dat vergeten we echt niet) en de eetafspraak die je man morgenavond heeft niet. Er is altijd wel wat te doen in een gezin met kinderen en soms heeft ‘mama’ ze gewoon even niet op een rijtje.  

Gelukkig zijn daar oplossingen voor: een Kidsproof Familyplanner.

family-planner

Een 16 maanden family planner

De weekkalender loopt van september 2016 tot en met december 2017 en heeft ruimte voor zes personen! Ook is er plaats voor notities en geeft de kalender je tips voor een gezellig dagje uit met het hele gezin. Daarnaast kunnen de kinderen ook meedenken en plannen met een vel vol leuke stickers voor de kids.

stickers-familyplanner

De family planner stickers. Met de plaatjes worden de gebeurtenissen duidelijk voor kleine kinderen. Wanneer is het Sinterklaas? Wanneer ben ik jarig? Wanneer gaan we op vakantie?

binnenkant-family-planner

Ruimte voor zes personen, of vijf personen en een vakje voor ‘gezamenlijk’.

tip-family-planner

En kijk, dit zijn leuke tips! Neem opa en oma mee, dan heeft mama een middagje vrij.

Winnen: de Kidsproof Familyplanner

Vergeetachtige loedermoeders opgelet! We geven een Kidsproof Familyplanner 2016/2017 weg! Deel met ons hier je vergeetachtige loedermoedermomentje en maak kans op deze lifesaver!

Sharon

Comments are closed.