Loedermoeder van de maand Juli

By -

De vakantie periode is voor iedere loedermoeder anders. Er zijn moeders die het heerlijk vinden, 6 weken geen school. De rust in de ochtend. TV aanzetten zodat je zelf nog even lekker kunt doorslapen, de ontbijtboel laten staat tot de lunch, geen zorgen maken over de wasmand die uitpuilt, de kinderen lopen de hele dag in hun pyama rond. Er zijn ook moeders die er vreselijk tegenop kijken. Kinderen die de hele dag vermaakt willen worden, vouwwagens die tetris-style ingepakt moeten worden en ruzies die ze op moeten lossen nog voor ze beginnen. Ik ben zo’n moeder die van de zomervakantie geniet en lekker helemaal niks uitvoert de hele dag.

Ook de verkiezing Loedermoeder van de Maand heeft een weekje vertraging opgelopen door mijn luie getreuzel de afgelopen weken.

Maar dan nu toch eindelijk, de Loedermoeder van de maand Juli is geworden…

Babette Pul van dagblad de Gelderlander

Een stukje uit haar artikel waarin ze aangeeft waarschijnlijk een loedermoeder te zijn:

Ik, als kersverse loedermoeder, ben verre van perfect, ik maak er vrijwel dagelijks een opvoedkundig potje van. Supernanny Jo Frost zou de situatie zorgelijk noemen als er bij ons een paar weken werd gefilmd. Mijn hoofd staat om acht uur ’s ochtends nu eenmaal niet naar dubbele dinoplaatjes van Albert Heijn. Hoe meer ik mijn dochter opjaag, hoe trager zij beweegt. Of lijkt te bewegen, omdat ik gestrest raak. Hoe het ook zij, ik snauw, vit en schreeuw. 

Babette, we hopen dat je vol trots je dochter kunt vertellen dat je het toch maar tot Loedermoeder van de Maand hebt geschopt! Het exclusieve, limited edition Loedermoeder T-shirt komt snel jouw kant op!

 

 

Sharon

Comments are closed.