Bad Moms Winactie

By -

De rust is wedergekeerd in loedermoeder land lijkt het. De telefoon staat niet meer roodgloeiend met pers die we te woord moeten staan, alle kritische berichten zijn van commentaar voorzien en alle positieve berichten zijn hartelijk ontvangen! Het was me het maandje wel, allemaal heel leuk natuurlijk en we zijn enorm trots op wat we bereikt hebben, maar laten we eerlijk zijn, loedermoeder zou nooit zo’n succes geworden zijn zonder jullie, onze lezers, onze loedermoeders die massaal hun minder perfecte plaatjes hebben gedeeld. En daar gaan we jullie voor bedanken!

Bad Moms

Een poosje geleden schreven we al een stuk over de premiere waar wij als special guests voor werden uitgenodigd. Heb je hem nog niet gezien in de bioscoop of wil je hem gewoon graag thuis nog een keer bekijken? Hij is vanaf nu ook te koop op DVD en om jullie te bedanken gaan we heel veel van deze DVD’s weggeven!

Wat moet je doen?

Heel simpel: ga naar onze Facebookpagina en laat een berichtje achter onder het bericht over deze winactie. We sturen je via Facebook een bericht of je een van de DVD’s hebt gewonnen.

 

Deze winactie is gesloten. De winnaars zijn:

Ilona van Lith

Jacqueline Grauwen-Joppe

Latoya Holtkamp-Tijssen

Kim Heuveling-Esink

Rowan Kwaytaal

Esther Vijlbrief Nauta

Petra Philipsen

Roelien Santing

Patricia De Ruijter

Sabine Flothuis

Sturen jullie ons even een mailtje met je naam en adres, dan komt de DVD snel jullie kant op!

spm@loedermoeder.nl

Sharon

Comments are closed.