Loedermoeder en Bad Moms

By -

Als dè “bad moms” van dit moment werden wij, loedermoeders, uitgenodigd voor de RTL Sneak Preview Première van de nieuwste film Bad Moms met o.a. Mila Kunis en Christina Applegate.  De moeders uit de film zijn, net als wij, helemaal klaar met alle regeltjes over wat wel en niet goed is en ze laten dat in de film zien door het voortaan gewoon op hun eigen manier te gaan doen. Wij waren ontzettend vereerd dat we hiervoor werden uitgenodigd door TLC en DUTCH FILMWORKS.

Het perfecte plaatje

Na alle media aandacht die we krijgen, weten we al dat het enorm leeft in Nederland, blijkbaar is het ook in America steeds meer een trend om niet meer alleen maar de perfecte plaatjes te laten zien. Een trend die wij omarmen en waar we zelfs onze mission statement van hebben gemaakt: Alle moeders uitdagen af en toe een “niet perfect plaatje” of loedermoedermomentje te delen op social media om zo andere moeders een hart onder de riem te steken en te laten weten dat het niet altijd op rolletjes hoeft te lopen. 

In de film gaan Mila en Christina waarschijnlijk een stapje verder dan wij. Zij keren zich tegen “de perfecte moeder” wij alleen tegen het “perfecte plaatje”. Het liefste wáren wij natuurlijk gewoon zo’n perfecte moeder, maar omdat dat niet lukt proberen we het te camoufleren door trots te zijn op ons niet zo perfecte leventje. Ik ben benieuwd hoe ver de bad moms in de film zullen gaan met hun loedermoedermomentjes. We zullen het zien tijdens de RTL Sneak Preview Première.

Kaartjes winnen?

De film is vanaf 11 augustus in de Nederlandse bioscopen te zien en wij mogen bioskoopkaartjes weggeven! Laat op onze facebookpagina even weten waarom jij een perfecte loedermoeder bent en wie weet komen die kaartjes snel jouw kant op.

Sharon

Comments are closed.