Ik ben tegen vaccinatie en dit is waarom

By -
  • Ik geloof niet in wetenschap.

Mensen zeggen altijd wel dat wetenschap echt is, maar hoe weet je dat nou zo zeker? Ik bedoel, heb je The Matrix niet gezien? Niets is wat het lijkt.

  • Mijn kind wordt er misschien wel een autist van.

Ja serieus, dat heb ik gehoord! Of nee, ik heb het zelfs ergens gelezen! Kinderen kunnen er autistisch van worden. Dat wil je toch niet?

  • Naalden

Die vaccinaties worden ingespoten met naalden. Heroïne wordt ingespoten met naalden. Voor je het weet is je kind een junkie.

  • Slappe kinderen

Kinderen die gevaccineerd zijn, zijn natuurlijk eigenlijk gewoon enorme watjes. Ik bedoel als ze al niet eens hepatitis, rodehond, meningokokken, pneumokokkenziekten, difterie, tetanus, kinkhoest, mazelen, bof, polio, Hib-ziekten of baarmoederhalskanker kunnen overleven wat moeten ze dan als ze écht iets serieus krijgen?

  • Alles draait om geld

Een vriendin hoorde van haar buurvrouw dat een oom van haar, die per slot van rekening ambulance broeder is, zegt dat alles, dus ook dat hele vaccinatieprogramma, draait om geld. Ik wil mijn kind niet opvoeden in zo’n wereld, dus ik doe daar niet aan mee.

Sharon

2 Comments to Ik ben tegen vaccinatie en dit is waarom

  1. Hahahaha, maar het zijn maar kinderziektes hoor! Dus dood ga je er niet van, hoogstens als je te jong bent om ingeënt te worden, maar dat is dan natuurlijke selectie ofzo 😉

  2. Gelukkig is dit maar satire maar helaas zijn er mensen die dit gewoon echt denken. Een wereld als deze,waar de meest overdreven satire vrijwel niet te onderscheiden is van de mening van de meer achterlijke elementen van onze samenleving,is niets om grappen over te maken :/