Center Parcs loopt warm voor Loedermoeder van het Jaar Award 

By -

Rommel in de kinderkamer, vergeten boterhammen en gymspullen of die moeder die standaard te laat haar kinderen ophaalt: wie is de meest imperfecte moeder van dit jaar? Die vraag wordt beantwoord op donderdag 19 januari 2017 in Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Dan reiken wij, Melissa Peltenburg, Pauline van der Meulen en Sharon Nehoray van het Loedermoeder Initiatiefde Loedermoeder van het Jaar Award uit. Voor de eretitel zijn moeders genomineerd die niet hun perfecte, maar juist hun meest imperfecte moedermomentjes hebben gedeeld op social media met #loedermoeder.

Op de website Loedermoeder.nl verzamelen we hilarische, eerlijke en hartstochtelijke berichten, blogs, foto’s en video’s van moeders die durven toe te geven dat zij niet perfect zijn. Sharon Nehoray van het Loedermoeder Initiatief legt uit waarom zij dit doen: “We zien vaak op social media en websites het perfecte plaatje van een moeder. Kinderen in prachtige kleren, mooie opgemaakte borden eten, opgeruimde en super gestylde kinderkamers. Terwijl de realiteit vaak zo anders is en dat maakt moeders onzeker. Daarom stimuleren wij moeders van Nederland om juist die andere kant te laten zien en hun imperfecte moedermomentjes te delen met #loedermoeder.”

Loedermoeder van het Jaar in Center Parcs
Uit alle geplaatste berichten nomineert het Loedermoeder Initiatief wekelijks en maandelijks de meest opvallende loedermoeders. Deze genomineerden maken nu kans op de titel Loedermoeder van het Jaar, die op donderdag 19 januari wordt uitgereikt in Center Parcs De Eemhof. Voor dit event zijn de genomineerde loedermoeders en bekende Nederlandse mommybloggers uitgenodigd op het vakantiepark in Zeewolde. Het vakantiepark voelt zich verbonden met het Loedermoeder Initiatief en verwelkomt graag zowel perfecte als imperfecte moeders samen met hun gezin.

Over het Loedermoeder Initiatief
Het Loedermoeder Initiatief wil alle moeders een hart onder de riem steken door via #loedermoeder te laten zien dat het bij andere moeders echt niet altijd op rolletjes loopt. Inmiddels is de hashtag #loedermoeder een van de meest gebruikte hashtags onder moeders op Instagram en op Facebook. De Loedermoeder community bestaat uit ruim 2.500 moeders. Van Dale uitgevers nomineerde het woord Loedermoeder voor Woord Van Het Jaar 2016. Loedermoeder.nl is een initiatief van Voormijnkleintje.nlAllinmam.com en Moeders.nu.

Over Center Parcs
Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Pierre & Vacances Center Parcs Group. Al bijna 50 jaar is Center Parcs expert op het gebied van korte vakanties in de natuur, gedurende het hele jaar. Het vakantiepark kenmerkt en onderscheid zich door de talloze activiteiten voor ieder familielid. Center Parcs bezit 21 Europese parken en jaarlijks overnachten ruim 6 miljoen mensen in een van de Nederlandse vakantieparken. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2015/2016 realiseerde Center Parcs een omzet van 644 miljoen euro.

Sharon

Comments are closed.