Ingezonden Loedermoeder Momentjes

By -

Regelmatig krijgen we leuke berichtjes binnen van moeders die graag hun loedermoeder momentjes met ons willen delen. Onder andere uit deze inzendingen nomineren wij loedermoeders van de maand. Deze maken kans op de presigieuze titel “Loedermoeder Van Het Jaar”.

Wil jij ook je loedermoeder momentje met ons delen en kans maken op de title Loedermoeder Van Het Jaar? Deel dan je momentjes via deze site, via je eigen blog met een verwijzing naar Loedermoeder.nl of op social media met de hashtag #loedermoeder.

Wij vonden de volgende momentjes geweldig!

Zoals elke ochtend weer met gierende haast onderweg naar school… Net de jongste op het voorzitje en de oudste op het achterzitje van de fiets geprakt… “Maaaammmmaaaaa! We hebben geen tanden gepoetst!!”. Beide boeven snel een Smintje in hun mondje gepropt. Eind aan de ochtend- en pindakaaslucht èn nog net op tijd op school 🙂

Emilie Pasma

Zojuist het Rupsje Nooitgenoeg uitgelezen waarbij hij niet de het groene blad at om zo sneller op de bank te kunnen neerstorten met een stroopwafel. Bladzijdes stiekem dubbel omslaan is hier een herhalend loedermoeder moment…

Eline Hess

Baby tv is wat mij betreft de uitvinding van de 21e eeuw. Dochterlief (7mnd) kan daar best wel even naar kijken als mama de broodtrommels van de andere kinderen smeert…..en even douchen en bakje koffie drinken en aankleden en opmaken en OH is het alweer zo laat ??!!

Gerbricht Hemminga

God Allah Buddha zij dank voor AH en Freek Vonk; kan heerlijk Netflix en. Dochterlief gaat op in haar (door mij aangewakkerde) liefde voor Freek en het is natuurlijk heel leerzaam…4uur lang..Moest Penny Dreadfull afkijken.

Debby Vink

Zo vaak gebeurt het niet meer, doorzakken met gelijkgestemden. Het gebeurde zo: met een aantal gezellige buurvrouwen ging ik op een vrijdagavond uit eten. Na het eten wilde een aantal buurdames naar huis en een aantal wilde nog verder, de kinderkoppenpaden op, de borrellanen in. Ook ik. Maar ik had mijn oppas beloofd dat ik voor middernacht terug zou zijn want ze had examens. Zo bedacht, en we landden zacht op mijn bank. Met wijn. Natuurlijk. Een aantal flessen wijn verder pakte ik de lader van de iphone van de slaapkamer en mijn oog viel op de klok. 5.52 uur. ‘Dames, het is bijna 6 uur!!’ riep ik in shock. Iedereen sprong op, gesprekken bleven onafgemaakt, iedereen haastte zich geschrokken naar huis. Ik raakte een beetje in paniek, ‘hoe kom ik de dag door… met een beetje geluk heb ik max een uurtje slaap’, schoot er door mijn hoofd. En ik sliep toen mijn hoofd het kussen raakte. Natuurlijk stonden mijn bloedjes (4 en 5 jaar) om klokslag 7 uur aan mijn bed. En ik appte mijn vriend dat het een hopeloze dag zou worden. En schoot de naar zaterdagochtend verzette zwemles me te binnen. Ik realiseerde me dat ik gewoon nog vet dronken was. O my… Onverantwoord om naar de zwemles te rijden, hoe vertel ik dat aan mijn dochter; ‘mama is bezopen, we kunnen niet gaan zwemmen…? Nee, nee… ‘. Mijn dochter kwam op dat moment binnen en zei: ‘Mama, ik voel me niet zo goed.’ Nog nooit heb ik zo snel gezegd: ‘oooh, ach, dan slaan we vandaag toch een keertje over… ga maar lekker even op de bank tv kijken. Mama moet nog een klein beetje slapen.’

Lieke Straates

Mijn zoontje van bijna drie kan heel erg goed Engels. Alle kleuren, voertuigen, familieleden en lichaamsdelen worden in het Engels benoemd. Heel schattig, tot je hoort hoe hij het geleerd heeft. Wij voeden onze kinderen namelijk niet tweetalig op, meneertje zit de hele dag met mijn telefoon in zijn handen YouTube filmpjes te kijken met Engelse liedjes. Ik heb niet eens een goed excuus. Ik vind het gewoon makkelijk. Wie weet heeft hij er later nog wat aan.

Anneke Nijenhuis

Sh*t fruitdag op school ….. Aardbeienkoekjes telt ook toch ..

Anouck Specker

Mijn zoontje sprak vandaag na schooltijd af met zijn vriendje. 4 jaar zijn ze.. vrolijk kwamen ze naar mijn auto toe, ik zag de bui al hangen… M’n bloedje van 2 jaar zat al in bokshouding in de auto… hij ging effe pompen.. (vertaling even stompen). Ik siste tussen m’n tanden jonge jij gedraagt je en blijf van die jongens af.. Jaa een schat van een kind. Knap ook. De leukste thuis. Kan zooooo lief zijn. Maar iets in dat bolletje maakt soms kortsluiting.. Verandert het in een monster… ( ik hou van dat hete karakter) Maar goed vriendje maar voorin gezet ( ja zonder gordel) maar nog geen 400meter rijden. Tja waarom met de auto. Om zoon van 2 dus.. rent de straat op, is in 1x Oost Indisch doof en …naja. Terug. We komen thuis en geef de kinders natuurlijk een gezond flesje fruit shoot! HE 20% MINDER SUIKER! en natuurlijk iets uit de snoeptrommel … pak er nog maar 1 hoor. Jaaaaaaa tuurlijk pak maar.. wat zeg je? Ja nee doe maar maar dan is het klaar he.. De jongens hoor ik niet zijn lekker gaan tekenen aan de grote tafel Want de kleinste was alle punten van de potloden aan het af buiten. Netjes ga ik op mijn hurken zitten en kijk hem aan en zeg. Rick dit mag niet dat is… bam hij schopt me … RICK en snel corrigeer ik me want vriendje van m’n oudste kijkt me verschrikt aan. Hem tandje lager dan. Maar RICK is alweer verdwenen. Ja hoor daar gaat het keukentje over de vloer. Ik kan een godverdomme man niet meer inhouden pak RICK op en breng hem naar boven zet hem op bed en denk… was jij maar 20 jonge dan had je er 1 gekregen van me nu… maarja kind is 2 dus kijk ik hem kwaad aan… even ben k blij want z’n lipje bibbert.. het werkt Ik denk dat RICK hier oog voor heeft want hij lacht alweer omdat ik weer is niet doorzet. Boos op mezelf trek ik de deur dicht loop naar de andere 2 mannen beneden. Heerlijk ze zitten te tekenen en hebben het versierd met stickers en Zitten in hun stoere kleutertaal verhalen te vertellen. ik geniet.. ahhhh wat lief Boem deur … Jaa terrorist is weer beneden. Ik ben toe aan een sigaret. Jaa slecht slecht. Maar trek netjes mijn jas aan want dat doe ik buiten. Het regent heerlijk dan komen de kinderen me niet achterna. ik waarschuw kadaffi en zet plop voor hem op. Dat werkt hij gaat op de bank liggen. Heerlijk sigaretje en door het raam te zien zit het allemaal nog net zoals ik naar buiten ging. Rook m’n sigaret op volg een vogeltje in m’n tuin. Bam.. ja hoor waar is hij??? Niet meer op de bank.. fijn gaan we weer…..

Senna Boxtel

Na een paar keer zelf al op en neer de trap geweest te zijn, bij bedtijd roepen waarom die spullen nog steeds op de trap liggen en niemand ze mee naar boven neemt.

Selma Van Dorst

Lieve loedermoeders, dank je voor jullie inzending!

Sharon

2 Comments to Ingezonden Loedermoeder Momentjes

  1. ” Zullen we vandaag eens een keertje gek doen? Jullie mogen vanavond lekker laat naar bed maar dat kan alleen als jullie nu even gaan slapen. Weet je wat? We gaan het nog gekker maken, jullie mogen zelfs in het grote bed en mama komt er lekker bij liggen…..”
    Met andere woorden: Ik ben moe en heb dringend behoefte aan een dutje en hoe krijg ik mijn kinderen zo gek dat ze gaan slapen zodat ik ook even kan slapen.