Ingezonden loedermoedermomentjes

By -

We kregen weer een paar leuke loedermoeder momentjes binnen! Lezen jullie mee?

Heel erg maar ik heb een hekel aan “spelen”. Tekenen, boekje lezen, prima maar zet me niet op de grond tussen 200 hotwheels of Marvel actiefiguren. Heb er gelukkig wat op gevonden: als mijn zoon vraagt om quality time gaan we lekker Minecraften. Althans, hij zit achter de Xbox om mijn droomhuis te bouwen terwijl ik op zijn bed lig aanwijsingen te geven hoe het worden moet (en ondertussen alle social media afstruin.

Shanna De B

Dat je met man en kind naar een hippiefestival gaat en het daar mega fijn hebt. Zondag avond zou je echt thuis moeten zijn want maandagochtend begint school weer…en dat het dan veel te gezellig is en je nog een wijntje drinkt met alle andere hippies en dat je dan besluit om nog een nachtje te blijven…en dat je dan je man om 8.00 wakker maakt om school te bellen en je slapende dochtend ziek te melden, omdat je zelf niet wil liegen…om 11 uur kwam ze uit bed. Ben je dan een loedermoeder?

Hester Van Beek

Van de week mochten de kinderen bij de ijskar een ijsje gaan halen. Ik had niet genoeg geld bij voor ieder twee bolletjes, dus ze kregen een hoorntje met 1 bolletje en zei dat ik zelf niets nam omdat we daar niet genoeg geld voor bij hadden. Eenmaal thuis en de kinderen in bed heb ik mijn man gestuurd om een mega hoorntje met 3 bolletjes én spikkeltjes te halen voor me…

Karin W. de V.

Ik lees heel vaak de term loedermoeder voorbij komen op internet. ik moest lang nadenken of ik ook van dit soort momentjes heb. Nou ja, lang, ik kan er zo een paar opnoemen maar of ik die zo open en bloot op internet zou delen, daar moest ik over nadenken. Maar dacht, ach, het gaat bij iedereen wel eens fout en wat maakt het uit. Sindsdien plaatst ik af en toe ook een loedermoedermomentje op mijn snapchat en iedereen moet er om lachen.

Charméne

Delen jullie ook je loedermoeder momentjes op social media, internet of je eigen blog? Laat het ons weten, wie weet nomineren we je tot Loedermoeder van de maand en win je het exclusieve, one-of-a-kind, spectaculaire loedermoeder t-shirt!

Je kunt je momentje natuurlijk ook altijd via email naar ons sturen: spm@loedermoeder.nl

Sharon

Comments are closed.