Top 10 loedermoedermomentjes

By -

Geef het maar toe, we zijn allemaal wel eens een loedermoeder met allemaal onze eigen loedermoedermomentjes. Ben jij zo’n moeder die tot 3 telt en na twee zegt “twee-en-een-half, twee-en-driekwart”? Of ben jij er zo een die een rommelige knot, legging en hoodie een gepaste outfit vindt voor, nou ja, eigenlijk alle gelegenheden? Schaam je niet! Dit is mijn top 10 loedermoedermomentjes van de afgelopen week;

Ik was een loedermoeder toen…

 1. ik het gezicht van mijn kindje schoonmaakte met mijn eigen spuug
 2. ik een paar extra rondjes met de auto reed om zo het autodutje wat langer te rekken
 3. ik mijn twee zoontjes dezelfde kleding aan trok (en nee, het is geen tweeling)
 4. ik dezelfde trui voor mezelf als voor mijn dochter kocht
 5. ik met mijn kinderen op stap ging en ze zich gedroegen alsof het hun eerste keer buiten was (wilde dieren)
 6. ik de snotneus van mijn zoontje afveegde met mijn mouw bij gebrek aan een alternatief
 7. ik rond liep met een lege kinderwagen terwijl ik twee kinderen onder mijn armen meedroeg
 8. ik natte doekjes gebruikte om ALLES mee schoon te maken
 9. ik mijn Tonys reep stiekem mee de w.c. in nam zodat ik niet hoefde te delen met de kids
 10. ik mijn kinderen snoep beloofde als ze even wilden lachen op de foto

Wat waren jouw loedermoedermomentjes van afgelopen week? Deel je ze met ons?

 

 

Sharon

3 Comments to Top 10 loedermoedermomentjes

 1. Ik draaide laatst het matras van mijn zoontje om (voeteneinde met hoofdeinde) omdat hoofdeinde vol met vastgeplakt snot zat. Geen zin om het te verschonen 1 minuut voordat hij er in ging liggen…

 2. Hier all day every day, veeeels te lang tv zodat mijn hoofd rust heeft. En ik heb vandaag mijn dochter laten ontbijten met ijs. Dat is denk wel mijn nr 1 loedermoeder ding. Maar ze mocht gisteravond ijs maar mijn man zei dat ze moest gaan slapen en dus kreeg ze geen ijs. Sja, dan moet je dat wel goedmaken en waarom niet een keer wat anders dan normaal. Straks krijgt ze wel normaal eten.