Loedermoeder van de maand Juni

By -

We zijn ontzettend trots en blij dat jullie massaal zoveel leuke loedermoeder momentjes hebben gedeeld de afgelopen weken. Niet alleen op social media kwamen ze als paddenstoelen uit de grond, ook op menig blog hebben we heerlijk kunnen genieten van jullie verhalen.

En dan is het nu eindelijk tijd om de eerste loedermoeder van de maand bekend te maken!

De winnaar van het felbegeerde, unieke, special edition loedermoeder t-shirt is geworden:

Tromgeroffelllllllll

Gefeliciteerd, jij bent loedermoeder van de maand Juni!

Niet alleen kun jij op het schoolplein gaan staan uitsloven met je t-shirt, je maakt ook nog eens kans de prestigieuze award “Loedermoeder van het jaar” te winnen met de daarbij behorende fantastische prijzen!

Wij hebben @Rosenaud81 gekozen omdat ze zoveel leuke, grappige, ontroerende en herkenbare loedermoeder momentjes deelt op social media. Als we haar Instagram feed bekijken zien we een moeder die ontzettend trots is op haar zoontje en de leukste en mooiste foto’s deelt maar er ook niet voor terugdeinst om ook de grappige, rommelige en luie kanten van het ouderschap te laten zien. Bovendien vinden we haar Naud zó leuk!

Wil jij ook kans maken op dat t-shirt en uiteindelijk de titel Loedermoeder van het Jaar? Deel dan je loedermoeder momentjes op social media met de hashtag #loedermoeder, op je blog met een link naar loedermoeder.nl of stuur je loedermoeder momentje in via de site.

 

 

Sharon

1 Comment to Loedermoeder van de maand Juni