Loedermoeder.nl in het nieuws

By -

Wauw wat een week!! Loedermoeder.nl was een flink aantal keren in het nieuws afgelopen week, mede door het eerste “loedermoeder-diner” wat plaatsvond afgelopen dinsdag maar zeker ook doordat Sylvie Meis haar imitator Lieve Syl blokkeerde op Instagram wat de gemoederen aardig bezighield!

LindaNieuws

Allereerst was daar de publicatie op LindaNieuws.nl. Binnen de korste keren stonden we in de rubriek “meest gelezen artikelen” en reageerden er honderden mensen op het artikel op de Facebookpagina van LindaNieuws.

Zo. Want iedereen snaait wel eens een zak chocolaatjes weg terwijl haar kleuter aan de geschrapte worteltjes zit.

Geplaatst door LINDAnieuws op dinsdag 21 juni 2016

loedermoeders op lindanieuws juni 2016

loedermoeders op lindanieuws juni 2016

Het Parool

Tijdens het diner in restaurant Carels in Amsterdam kwam Hans (@waarisschuim) van het Parool langs en deelden de aanwezige moeders onder elkaar verschillende loedermoeder-momentjes. Jeetje, er ging een wereld voor hem open! En hij was blij te zien dat de vaders ook hun loedermoeder-momentjes hebben.

’s Avonds rolden de eerste loedermoeder-momentjes binnen van lezers van LindaNieuws.

Sh*t fruitdag op school… Aardbeienkoekjes telt ook toch…?

Anouck Specker

loedermoeder in het nieuws - loedermoeder.nl

loedermoeder in het nieuws - loedermoeder.nl

Shownieuws

En dan is er dus nog Lieve Syl, die na het loedermoeder-diner onder invloed van loeder-drenaline iets plaatste onder een foto van Sylvie Meis op Instagram waardoor ze door haar werd geblokkeerd. Gelukkig hebben de dames het inmiddels bijgelegd en zijn ze weer bff!! Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest het hier.

loedermoeder in het nieuws - loedermoeder.nl

 

En tot slotte, gisterenavond in Shownieuws werd Lisette geïnterviewd over het hele Sylvie Meis gebeuren. Daar werd ook nog mooi even Loedermoeder en de Loedermoeder award genoemd.

Zo, Loedermoeder staat op de kaart!

Het item van Lieve Syl begint bij 16:10 minuten.

Sharon

Comments are closed.